Logo

Brune kager - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Der bliver ca. 60 stk


25 g mandler
125 g hvedemel
60 g Perfect Fit eller Atwel
10 g sukat eller pomeransskal
1/2 tsk potaske
2 tsk brunkagekrydderi (1/4 ps.)
50 g margarine
1/2 æggehvide

Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint.

Hvedemelet, sødemiddel, mandlerne, sukat, potaske og brunkagekrydderi blandes godt.

Margarinen smuldres i melet, og dejen samles med æggehviden.

Dejen æltes godt igennem og trilles til en ca. 5 cm tyk stang på ca. 25 cm. Dejen lægges på et spækbræt og dækkes til med husholdningsfilm.
Dejen stilles i køleskab i mindst 2 timer eller til næste dag.
Dejen skæres i tynde skiver der lægges på en bageplade.

De brune kager bages ved 200°C på øverste ovnrille i ca. 6 min.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte æbler med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os