Logo

Bruschetta 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver landbrød
4 flåede tomater
olivenolie
hvidvinseddike
evt. krydderurter
2 fed hvidløg
 
Pensl brødet med olivenolie og bag det sprødt i ovnen ved 160ºC.
Del tomaterne i fire, fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern og vend med finhakket hvidløg.
Fordel tomatkødet på brødet, krydr med salt og peber og dryp en anelse hvidvinseddike (eller anden) over.
Fordel grofthakkede krydderurter på brødene - eller lad være - og server straks. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her