3 løg
2 dl  cremefraiche 18%
1 fed hvidløg
1 tsk  tørret rosmarin
1 tsk  kommen
1 lille laurbærblad
8 lammekoteletter a ca. 80 g  
1 bdt  Dild
½ bdt  Persille
1 lille  bæger yoghurt naturel
saften af ½ citron
3 spsk  ukrydret svinefedt eller palmin
Løgene pilles, hakkes fint og blandes med creme fraichen.
Hvidløgsfedet pilles og presses ned i løgblandingen.
Rosmarin, kommen og det knuste laurbærblad røres i blandingen, som krydres med salt og peber.
Lammekoteletterne lægges i et fad med høje kanter, dækkes med krydderblandingen og får lov at trække tildækket i køleskabet i 12 timer.
Dild og persille skylles godt, tørres og hakkes fint.
Koteletterne tages op af krydderblandingen røres sammen med dild persille, citronsaft og yoghurt og smages til med salt og peber.
Fedtet smeltes på en pande og koteletterne steges ca. 2 minutter på hver side.
Den kolde kryddersauce serveres for sig. 
Hertil passer kartofler og salat.