Logo

Burger med lam og aubergine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 personer)
6 burgerboller med hvedeklid,
600 g hakket lammekød,
2 fed hvidløg,
salt og friskkværnet sort peber,
½ dl olivenolie,
1 aubergine, ca. 300 g,
3 tomater,
1 grøn peberfrugt.

Pil og hak hvidløgene og ælt dem i kødet sammen med salt og peber.
Form 6 flade hakkebøffer.
Skær auberginen i tynde skiver og drys dem med lidt salt.
Skær tomaterne i skiver.
Brun bøfferne i meget varm olie, så de bliver godt brune på begge sider.
Hold dem varme.
Rist aubergineskiverne og tomaterne i det samme fedtstof.
Flæk de nybagte burgerboller og læg tomatskiverne på underste del.
Læg bøf og auberginer på.
Snit peberfrugten i tynde strimler, ryst dem på den varme pande og rist dem i 2 min. Læg dem øverst og læg overbollen på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananasskiver i krydret sauceGør brug af den friske ananas, som kan købes året rundt og server den varm med en herlig...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!