2 liter vand
800 g svinekød
2 tsk rød chilipulver
1 tsk habanero chili
1 tsk hvidløg
1 tsk oregano
1 tsk cumino (stødt spidskommen)
2 løg
revet cheddarost
Løgene skæres ud i tern, og sauteres i en gryde med hvidløg, oregano, cumino, habanero chili og rød chilipulver. Vandet tilsættes, koges op og afskummes. Herefter tilsættes svinekødet som koges mørt i ca. 1-1 ½ time.
Kødet tages op og afkøles lidt. Imens jævnes saucen, og smages til med
salt. Når kødet er afkølet lidt, pilles det i trævler med fingrene,
tilsættes lidt af saucen, revet cheddarost samt rød chilipulver, og røres
godt sammen med dette.
Rulles i en meltortilla (ligesom en forårsrulle) og bages i ca. 10 min
ved 200°C.