Logo

Burritos 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 liter vand
800 g svinekød
2 tsk rød chilipulver
1 tsk habanero chili
1 tsk hvidløg
1 tsk oregano
1 tsk cumino (stødt spidskommen)
2 løg
revet cheddarost

Løgene skæres ud i tern, og sauteres i en gryde med hvidløg, oregano, cumino, habanero chili og rød chilipulver. Vandet tilsættes, koges op og afskummes. Herefter tilsættes svinekødet som koges mørt i ca. 1-1 1/2 time.
Kødet tages op og afkøles lidt. Imens jævnes saucen, og smages til med
salt. Når kødet er afkølet lidt, pilles det i trævler med fingrene,
tilsættes lidt af saucen, revet cheddarost samt rød chilipulver, og røres
godt sammen med dette.
Rulles i en meltortilla (ligesom en forårsrulle) og bages i ca. 10 min
ved 200°C.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os