Logo

Byggrød fra Fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grød var hverdagskost, ofte spiste man grød flere gange om dagen. Varm til frokost og kold grød om aftenen.
 
125 g knækkede byggryn
1 l. mælk
1 tsk salt
Sirup til smørhullet
Tilbehør: Mælk, tykmælk eller kærnemælk
 
Mælken varmes op under omrøring, så den ikke brænder på.
Når mælken begynder at koge, kommes byggrynene i.
Grøden koger i ca. 25 min. under jævnlig omrøring og saltet kommes i kort inden serveringen.
Grøden serveres med sirup i smørhullet og mælk på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (43 stemmer)
Siden er blevet set 11.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her