Logo

Byggrynsgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 l. sødmælk
220 g byggryn
1 tsk salt

Mælken bringes i kog ved jævn varme og under omrøring.
Gryderne hældes ligeledes under omrøring heri, og grøden koges nu ca 1 time under tætsluttende låg, mens der jævnligt røres heri.
Saltes ved anretningen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandel-æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os