Logo

Bygmos med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g byggryn
2 l vand
100 g tørrede figner,
65 g rosiner,
25 g sukker
Nydes afkølet med kold cremefraiche 18% drysset mep stødt kanel.

Byggryn og vand koges ind til 1/3. Der røres hyppigt i gryden.
Figner og rosiner blendes med 4 dl vand og kommes sammen med sukker i gryden.
Blandingen koges i ca. 15 min. ved svag varme.

Kom mere vand ved hvis det bliver for tykt. Konsistensen skal være som tyk sirup.

 

 

Det vil være en fordel byggrynene sættes i blød natten over gerne med både rosiner og figner i vandet også.

Derved bevares vitaminer og mineraler der ellers ville koge ud og for nogens vedkommende blive ødelagt.
Sættes i blød i rigeligt vand og koges i passende vandmængde næste dag.

En passende vandmængde vil være 2-3 cm. over grynene.
Kogetiden reduceres markant ved iblødsætning.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GrapesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os