2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke 
15 g  smør 
 
Krydderi: 
2 tsk  paprika 
1 tsk  salt 
½ tsk  hvidløgspulver 
¼ tsk  stødt cayennepeber 
¼ tsk  stødt sort peber 
½ tsk  Herbes de Provence 
Sauce: 
1 lille løg 
1 fed hvidløg 
2-3 stilke blegselleri med top 
½ spsk  olie 
½ dåse hakkede tomater 
1 tsk  tørret oregano 
 salt og peber
 
Tilbehør: 
200 g  pasta
Til pastasaucen svitses finthakkede løg og hvidløg sammen med fintsnittet blegselleri i en gryde med olie. 
Tilsæt hakkede tomater, oregano, salt og peber og lad saucen koge ved svag varme i ca. 5 minutter. 
Smag saucen til.  
Drys med hakket blegselleritop ved servering.  
Kog pastaen. 
Bland alle de tørre krydderier til Cajun blandingen. 
Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med krydderiblandingen på begge sider. 
Lad smørret blive gyldent på en pande ved kraftig varme. 
Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. 
Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1 ½-2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.