Logo

Carambole-kompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 carambolefrugter (stjernefrugter)
Lage:
1/2 stang vanilje
1 dl vand
100 g sukker
Saften fra 1/2 citron

Serveres fx. sammen med kugle vaniljeis og
1 stk chokoladekonfektkage

Frugterne skæres i små tern (ca.1x1cm. ),
Kernerne fjernes.
Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
Både korn og stang blandes med vand, sukker og citron, der langsomt bringes i kog. Frugten tilsættes og simrer uden låg i 10-15 min.
Til den er mør og væden fordampet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MokkaparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os