Logo

Champignonfilet i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kalvefilet
salt
peber
250 g champignon
smør
4 dl bouillon
hvedemel
2-3 spsk piskefløde
citronsaft

Læg Stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.
Fjern senerne fra fileten og gnid den med salt og peber. Læg den i stegesoen.

Gør champignonerne i stand og skær dem i skiver. Kom dem ved og læg nogle smørklatter på kødet. Steg fileten ved 250ºC i ¾ - 1 time.

Jævn saucen med hvedemel rørt til jævning med fløde og smag den ti.
Serveres med butterdejssnitter, flûtes, kartofler eller løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her