180 g blødt smør
180 g crust (knust makron/rasp)
3 æg
180 g fuldkornsmel
2 ½ tsk bagepulver
finthakket hasselnød
grofthakket chokolade
grofthakket hasselnød
Pisk smør og crust til den bliver lind, kom enkelvis 3 æg i, mens der
stadig piskes.
Si hvedemel i, stadig mens der røres, og de kerner der bliver til overs i risten
kommer du også i.
Si bagepulveret i, og så mælk - alt mens der stadig røres.
Kom finthakket hasselnød i, rør.
Næsten det hele grofthakket hasselnød og chokolade røres i.
Kommes i en form belagt med bagepapir.
Resten af chokolade og hasselnøden lægges ovenpå.
Bages 1 ½ time i ovnen, sprøjt med mælk efter en time og/eller læg et
stykke bagepapir henover, så chokoladen ikke bliver brændt.
KAN være færdig efter 1 time og 15 min alt efter ovnen.
Serveres med creme fraiche.
Tips: Der kan bruges mandler hvis man bedre kan lide det.