Logo

Chili con carne i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5-600 g oksekød i tern (ikke hakket)
1 dåse flåede tomater
1 dåse chilibønner
1 hakket peberfrugt
2 hakkede løg
2-4 hele fed hvidløg
1 finthakket chilifrugt
1-2 tsk chilipulver
Salt og peber
1 1/2 dl bouillon
Olie til bruning
 
Kødet brunes i olien på pande eller gryde, derefter brunes de øvrige
ingredienser, bortset fra bønner og bouillon.
Saucen smages til (med varsomhed ;-))
Det hele væltes ned i den fugtede stegeso, og retten afsluttes med et låg af bønner, overhældt med bouillonen.
1 1/2-2 timer i ovnen (afhængigt af typen af oksekød) ved 250ºC.  
 

Tips: Chilien skal være stærk, men hvis det bliver for meget er det godt
med lidt cremefraiche på bordet. Server den gerne med løse ris og flûtes til. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med is og syltetøjTynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!