Logo

Chilipesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 spsk pinjekerner
3 grønne Caribe chilier
1 fed hvidløg lille
4 spsk olivenolie
saft af 1 lime
1 bdt bredbladet persille
havsalt
 
Steg chilierne og fjern skindet.
Rist pinjekernerne gyldne på pande.
Tag herefter alle ingredienser og kør dem i blender eller foodprocessor
til en grødet puré.
Velegnet til vende sammen med kogte grønsager, såsom forårsløg eller
broccoli. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronis, lightEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os