Logo

Chokolade æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
kakao til drys

Smelt chokoladen i fløden, og pisk massen jævn.
Lad den køle af, så den stivner.
Form massen til æg med en dessertske, der dyppes i hedt vand indimellem.
Vend æggene i kakao.
Disse æg skal opbevares køligt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!