Logo

Chokoladebar med popcorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chokoladebar med popcorn

 

Her er en sjov opskrift til vinterferien popcorn i chokolade. Det smager rigtig godt!

Arbejdstid: 20 min. Køletid: 1-2 timer. 4-6 personer

#

 

1 dl tørrede majskerner (popcorn)

1 spsk olie

1 knsp. fint salt

150 g mørk chokolade

evt. flormelis

*

Varm olie i en gryde.

Kom et par majskerner i og læg låg på.

Når de popper, hældes resten af majskernerne i.

Ryst gryden over varmen, til alle kornene er poppede.

Drys salt på de færdige popcorn.

 

Smelt stykker af chokolade i en rummelig skål over vandbad. Vend popcornene i og smag evt. til med en smule flormelis.

For en lille brødform med bagepapir.

Hæld massen i formen og stil den køligt til chokoladen er stivnet.

Skær ud i passende stykker.


Chokoladebar med popcorn

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Arme riddere 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sort pestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldebærmarmeladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Den lette karamelovertrukne frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os