Logo

Chokoladebrød - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ide til lækkert mellemmåltid / snacks

Ide til lækkert mellemmåltid / snacks

 

1 tsk solsikkekerner

1 frisk abrikos

2 stykker knækbrød

20 g smørechokolade

*

A. Rist solsikkekernerne på en tør pande ved svag varme, til de er gyldenbrune.

B. Skyl abrikosen, halver den, fjern stenen og skær frugten i skiver.

C. Kom smørechokoladen på knækbrødet, læg abrikosskiverne på og drys de ristede solsikkekerner over.

 

Pr portion 1075/253 kJ/kcal. 5 g protein. 12 g fedt. 30 g kulhydrat. 3 g fibre.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommer med risHer er opskriften på en spændende dessert med blommer og ris - en kombination man ikke ser...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os