Logo

Chokoladekiks - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ide til lækkert mellemmåltid

Ide til lækkert mellemmåltid

 

20 g mørk chokolade

1 tsk hakkede mandler

4 cream crackers (kiks)

*

A. Smelt chokoladen i vandbad og tilsæt mandlerne.

Lad det køle lidt af.

B. Smør chokoladen på undersiden af to af kiksene og tryk de to andre kiks på chokoladen.

 

Pr portion 1002/239 kJ/kcal. 5 g protein. 13 g fedt. 26 g kulhydrat. 4 g fibre.

 

Tips: se også: Chokoladekiks, hjemmelavede (vist ikke diabetiker)

 

Mælk, yoghurt og andre mælkeprodukter indeholder ud over kulhydrat også protein og fedt. Hvis man vil passe på vægten, bør man vælge de fedtfattige mælkeprodukter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananassorbet med blommesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os