Logo

Chokoladelagkage - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 spsk solsikkeolie
50 g sukker
2 tsk sød strø
3 æg
2 tsk bagepulver
200 g hvedemel
2 dl skummetmælk
3 spsk kakao light
50 g hasselnødder
reven skal og saft af 1 appelsin

Fyld:
2 bananer, skåret i skiver
lidt piskefløde
friske el. frosne jordbær

Olie, sukker og sødemiddel røres grundigt sammen.

Æggeblommer røres i en ad gangen.

De øvrige ingredienser røres i.

De stiftpiskede æggehvider vendes i dejen.
Hæld dejen i en smurt springform, og bag kagen på nederste rille i en 175ºC varm ovn i ca. 45 min.
Kagen deles i to, og bananskiver fordeles imellem de to lag.

Fløden piskes stiv, og fordeles i et tyndt lag oven på kagen.

Pynt med hele jordbær.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Belgiske vafler med syrnet fløde Belgiske vafler er som regel tykke og firkantede og serveres traditionelt med flomelis. I...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os