Logo

Chorizobrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g chorizo
71/2 dl hvedemel - ikke selvhævende
2 spsk revet parmesan ost
2 strøget spsk brun sukker
4 1/2 tsk bagepulver
1 tsk fennikel eller kommenfrø
1/2 tsk salt
1/4 tsk natron
85 g blød smøreost
225 g blød smøreost
2,5 dl mælk
2 æg
1/2 dl smeltet smør eller margarine

Hvis nødvendigt, fjernes pølseskind.
Hak pølsen groft, du skal bruge 1 kop fuld. Sæt til side.
I en skål blandes hvedemel, parmesan ost, sukker, bagepulver, fennikelfrø, salt og natron.
I en anden skål, piskes smøreost til det er blødt, så blandes mælk i, tilføj æg, et ad gangen, pisk grundigt.
Rør smørret og chorizo i.
Hæld over i hvedemel blandingen og rør til dej.
Pres i en smurt 12,5cm x 22,5cm brød form.
Bag ved 190°C, indtil brødet bruner og begynder at trække sig væk fra formen sider - ca 55 minutter.
Lad køle i formen i 5 minutter og vend så brødet ud.
Skær brødet i tykke skiver og server varmt.
Brødet opbevares i rumtemperatur i op til et døgn.
Nedfrys hvis længere opbevaring. Optøes overdækket.
Genopvarm udækket i ovn ved 175°C
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagt is - Ice surpriceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os