Logo

Citrongelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 tyndskallede saftige citroner
1 brev Gul Melatin (40 g)
750 g sukker
 
Tre af de vaskede citroner rives groft på råkostjernet.
Skallerne koges i lidt vand 15 min. og sies fra.
Saften af alle citronerne blandes i kogevandet plus så meget vand, at der er 1 liter.

Melatinen røres i og gives et opkog 1 min.
Gryden fjernes fra varmen. sukkeret tilsættes under omrøring.
Geléen bringes hurtigt i kog og koges stærkt 1 min.
Skummes og fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes dagen efter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tørrede blommer med blå ost og krydret biscuitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os