Logo

Clarete Kryddervin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kanelstænger,
10 hele nelliker,
1/2 tsk stødt muskatblomme,
1/2 tsk revet muskatnød,
1 tsk revet ingefær,
1/2 tsk kardemomme,
1/2 tsk safran,
80 g honning,
1 l god hvidvin.

Krydderier, honning og 2 dl hvidvin opvarmes til kogepunktet, tages af varmen.
Låget lægges på gryden og blandingen trækker et døgn. Blandingen sies gennem en stofpose og hældes på en smuk klar flaske.
Resten af hvidvinen tilsættes, og flasken proppes. Kryddervinen kan serveres næste dag.
Har god holdbarhed.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler bagt i mandeldejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os