Logo

Cornflakestoppe - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

30 g mørk chokolade med mindst 70% kakaoindhold
30 g cornflakes
20 små muffinsforme
 
Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes i en skål over vandbad.
Cornflakes vendes ned i chokoladen.
Cornflakes fyldes/fordeles i 20 små papirsforme og stilles i køleskab.
Cornflakestoppe opbevares i køleskab og kan serveres med eller uden
formen.


Tips: Tilsæt evt. 1 spsk fintreven usprøjtet appelsinskal. 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mazarin - den godeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os