Logo

Cornish pastries

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
10 plader frossen butterdej ca. 900 g
 
Fyld:
240 g hakket oksekød
240 g rå skrællede kartofler
1 løg
2 æggeblommer
6 spsk oksebouillon
1 tsk timian
salt, friskkværnet peber.
Evt. mere sammenpisket æg
 
Tø butterdejspladerne op.
Skær de rå skrællede kartofler i små terninger.
Pil løget og finhak det.
Hak og bland oksekød, kartoffelstykker og løgstykker.
Tilsæt timian, bouillon, salt og friskkværnet peber.
Krydr godt og sæt ovnen på 190°C.
Rul butterdejspladerne ud i kvadrater på ca. 18x18cm.
Skær cirkler på ca. 18 cm, i diameter af dem.
Fordel fyldet på dejcirklerne.
Fold cirklerne sammen midtover om fyldet.
Tryk kanterne fast (evt. med en gaffel).
Pensl oversiden og kanterne med sammenpisket æg.
Bag de fyldte pastries i 25 min.
Skru derefter ned til 160°C og bag dem i yderligere 20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pære og abrikosisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os