Logo

Cremesauce - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 æggeblommer
5 g Maizenamel
vanilje
1 tsk sødemiddel
2 dl mælk
 
Æggeblommer røres med Maizena, sødemiddel og vanilje.
Mælken koges op og tilsættes æggeblommerne lidt efter lidt.
Det hele varmes ved svag varme til kogepunktet under stadig piskning.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LimeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os