Logo

Dampet Multe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,6 kg multe som dampes i / med:
1 løg
2 gulerødder
hvidvin

Og serveres med Rodfrugt kompot:
3 rødbeder
3 pastinak
3 persillerod
1 løg
Rodfrugterne skæres i tynde strimler på 5 - 7 cm længde og sauteres på panden i lidt olivenolie, så kompotten stadig er sprød.

Dressing :
2 dl hvid balsamicoeddike
2 spsk Akaciehonning
salt / groft kværnet peber

Pynt :
Ørredrogn
Revet parmasanost
Citron
Grøn peber
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her