Dej: 
225 g hvedemel 
1 tsk bagepulver 
¼ tsk salt 
50 g smør 
½ tsk oregano 
1 medium æg 
mælk 
Fyld: 
400 g hakkede tomater, drænet 
125 g sardiner i olie, drænet og skåret på langs 
100 g Cheddar ost, revet 
½ tsk oregano 
nogle sorte oliven 
Sigt hvedemel, bagepulver og salt sammen. 
Bland smør og oregano i. 
Rør æg i, og mælk nok til at det bliver en blød dej. 
Rulles ud på en let melet flade til en cirkel på 5 cm. 
Udvid dejen til den fylder en stor stegepande. 
Placer dejen i en let olieret pande og steg ved medium varme i 5 minutter, vend og steg uderliger 5 minutter til den er gylden og fast. 
Smør de hakkede tomater på bunden, læg sardiner ovenpå og drys med ost. 
Drys med oregano og pynt med oliven. 
Bages i ovn under grill i 3-4 minutter indtil den er varm og bobler