Logo

Dildsild, nedlagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
80 sild saltes uden at renses, i rigeligt salt og henstår i 4 døgn. En lage koges af 2 ½ l eddike (2ºC til 1 l vand) og 350 g sukker, hvorefter lagen afkøles. Sildene renses og skylles. Bugen fyldes med grøn dild. Sildene lægges derefter ned i en krukke, og lagen hældes over. En tallerken lægges over, og krukken dækkes med et låg.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?