Logo

Dollarkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 60 stk

200 g smør/margarine,
125 g flormelis,
1 æggehvide,
2 spsk vand,
225 g hvedemel,
1/2 tsk hjortetakssalt,
100 g grofthakket chokolade,
25 g smuttede, finthakkede mandler.

Smørret/margarinen røres kraftigt med flormelis.
Tilsættes æggehviden, der lige inden sammenpiskes med vand plus chokolade og mandler.
Melet sigtes med hjortetakssalt og iblandes med let hånd.
Dejen sættes på en velsmurt bageplade med 2 teskeer i små toppe.
Bages ved 225ºC i ca. 10 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbermousse på makronbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os