Logo

Egns-landkøkkenets kyllinger en cocotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 poussiner (små kyllinger)
20 perleløg
4 gulerødder
8 kartofler
1/2 selleri
1/2 bdt timian
1 l. hønsesky (bouillonterning + vand)

Poussinerne soigneres.
Grønsagerne rengøres, skæres i mundrette stykker og svitses af.

De hele poussiner svitses af, de skal bare antage farve.
Det hele kommes i en støbejernsgryde eller cocotte og tilsættes hønsesky-fond.
Låg kommes på og sættes i ovnen ved 200°C, i ca. 45 minutter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MarcipanpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os