Logo

Empanadas 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
50 g gær  
2 spsk olie  
1/2 tsk salt  
3 dl lunkent  
2 dl fuldkornsmel  
6 dl alm. hvedemel 
 
Fyld:
200 g oksekød
1 spsk olie
1 hakket hvidløg
1 rød peber i tern
1 dl tomatpuré
1/2 tsk salt
1/2 finhakket chili
1 finhakket fed hvidløg
 
Dej: Smuldr gæret ned i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen: Men gem lidt af melet.
Ælt det med en håndmikser, til dejen ikke klister.
Del dejen i otte lige store stykker.
Fyld:
Kød, olie og løg svitses i en gryde til kødet er gråt - ca. 5 min.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Lad fyldet koge igennem før det hældes op på en tallerken og sættes til
afkøling.
Fordel fyldet på de otte dej stykker, således at den ene halvdel kan foldes over den anden.
Til sidst pensles "halvmånerne" med sammen pisket æg.
Sæt brødene i ovnen og tænd den på 225ºC og lad dem bage i 25 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Figentærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os