8 dobbelte lammekoteletter
 Olie
1 kvist timian
1 fed hvidløg
10 blommer
½ tsk  sukker
1 aubergine
 
Sauce: 
 Olivenolie
1 potte basilikum
1 lille  bdt  persille
1 fed hvidløg
 Salt
 peber
Ingredienserne til sauce kommes i en blender og hakkes fint. 
Auberginer og blommer skæres i grove tern og svitses i lidt olie hver for sig, til de er møre. Tilsæt evt. blommerne lidt sukker under stegningen. Holdes lune til servering.  
Koteletterne grilles eller steges på en varm pande ca. 3 min på hver side. Tilsæt 1 kvist  timian og 1 fed hvidløg under stegningen. Der krydres med salt og peber. 
Koteletterne anrettes på tallerkner med sauce, aubergine og blommer. Et godt tilbehør er groft brød og små grillede eller smørstegte kartofler, krydret med frisk timian.