Logo

En ret af høns

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
300 g hvedemel
125 g smør
1 æg
ca. 1 dl koldt vand
1/2 tsk salt
Fyld:
300 g hakket flæskekød
400 g kyllingekød i tern
salt
2 tsk spidskommen
3 æggeblommer
salt og peber
stødt safran
Pensling:
sammenpisket æg

Dejen æltes ganske let og stilles køligt et par timer.
Flæskekød, æggeblommer og krydderier røres sammen. Kyllingekødet vendes forsigtigt i farsen. Stilles i køleskab.
Dejen deles i 3/4 og 1/4 (til Låg og evt. dekoration). Dejen udrulles i en cirkel (ca. 32 cm i diameter).
En springform (20 cm i diameter) eller ovnfast fad smøres med fedtstof. Formen beklædes med dejen, prikkes med en gaffel i bunden og på siderne. Forbag postejbunden ved 200°C i ca. 15 min.
Farsen kommes i formen, og låget Lægges over, presses let sammen i kanten med en gaffel.
Et kryds snittes midt i Låget, så dampen kan slippe ud under bagning.
Låget dekoreres evt. med dej og til sidst pensles med æg.
Bages ved 200ºC i ca. 45 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bær- og mandelclafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os