Logo

Engelsk brombærmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 kg brombær

2 kg sukker

50 g hel ingefær

1 dl citronsaft

skallen af 2 citroner

 

Brombærrene kommes i et lerfad sam­men med ingefær og citronsaft og stilles et lunt sted.

Der røres godt i brombær­massen, så ingefærsmagen kan fordele sig i bærrene.

Efter et par timer bringes det let i kog, og ingefæren tages op.

Suk­keret bringes i kog med vand, og når suk­keret er smeltet, blandes brombærmassen i.

Det hele koger godt sammen til en fa­stere konsistens og kommes på glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her