Logo

Engelsk brombærmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

2 kg brombær

2 kg sukker

50 g hel ingefær

1 dl citronsaft

skallen af 2 citroner

 

Brombærrene kommes i et lerfad sam­men med ingefær og citronsaft og stilles et lunt sted.

Der røres godt i brombær­massen, så ingefærsmagen kan fordele sig i bærrene.

Efter et par timer bringes det let i kog, og ingefæren tages op.

Suk­keret bringes i kog med vand, og når suk­keret er smeltet, blandes brombærmassen i.

Det hele koger godt sammen til en fa­stere konsistens og kommes på glas.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sundheds-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os