Logo

Engelsk brombærsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg brombær 
1/2 kg sukker 
1 tsk citronsyre (ca. 5 g) 
1 spsk konserveringsvæske. 
 
Brombærrene sættes over svag varme i en gryde med tæt låg, og koges til de er møre - ca. 1 kvarters tid.
Sukker, citronsyre og konserveringsvæske røres i, og når sukkeret er helt
opløst, er syltetøjet færdigt.
Det hældes på glads og lukkes starks til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os