Logo

Engelsk ingefærmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg røde, skøre rabarberstilke
1 kg sukker
15 g hel ingefær
100 g syltet ingefær
3 tsk Rød Melatin

Rabarberstilkene vaskes, snittes i centimeterlange stykker, drysses med sukker og stilles lunt 1-2 timer eller koldt 1 nat.
Hel ingefær pakkes i gaze og lægges i gryden.
Rabarber, sukker og ingefær koges 15 min. under jævnlig omrøring. Syltet ingefær kan købes i glas.
Frugten skæres i småstykker og blandes i marmeladen sammen med lidt af lagen.
Melatin og 2 spsk ekstra sukker blandes godt og drysses i. Marmeladen koges kraftigt igennem i 2 min., posen med ingefær fjernes og der skummes, fyldes på glas og lukkes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tørrede blommer med blå ost og krydret biscuitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os