250 g  hvedemel 
125 g  rasp 
1 tsk  bagekrydderi 
1 tsk  kanel 
1 tsk  stødt muskat 
250 g  hakket oksetælle 
250 g  mørk farin 
250 g  revet æble 
100 g  syltet appelsinskal 
2 æg 
250 g  rosiner 
100 g  korender 
½ citron 
100 g  tørrede abrikoser 
200 g  mandler 
½ appelsin 
1 spsk  sirup 
1 ½ dl  øl 
 
Creme: 
200 g  smør 
200 g  sigtet flormelis 
2 spsk  cognac 
  
Tag 2 kopper hvedemel fra. 
Drys den ene over oksetællen, mens den hakkes fint med en kniv, så 
tællen ikke klistrer sammen. 
Hak frugt og mandler og ryst dem i den anden kop hvedemel sammen med revet 
citron- og appelsinskal. 
Pres saften af. 
Rør alle ingredienserne sammen og lad skålen stå køligt natten over. 
Rør blandingen op igen og fyld den i en stor, velsmurt buddingform. 
Læg dobbelt folie over og bind om det, så det slutter helt tæt. 
Læg en rist eller lign. i bunden af en gryde, sæt formen i og fyld halvt 
op med kogende vand. 
Læg låg over og kog for svagt blus. 
Fyld mere kogende vand i gryden, hvis det fordamper. 
Lad den færdige budding stå 2 min. før den vendes ud på et fad.