Bunde: 
4 æggehvider 
200 g  sukker 
100 g  kokosmel 
100 g  hakket chokolade 
 
Fyld: 
2 ½ dl  piskefløde 
2 ½ dl  cremefraiche 38% 
4 groftrevne æbler 
evt. vaniljesukker
 
Bunde:
Pisk æggehviderne meget stive, pisk sukker i lidt af gangen. 
Vend forsigtigt kokosmel og hakket chokolade i. 
Læg bagepapir på en bageplade og tegn 2 cirkler hver med en diameter på ca. 21 cm. Fordel dejen i cirklerne. 
Bag bundene i den nederste del af ovnen ved 150°C i ca. 25 min. 
Lad bundene svale lidt, før de forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kolde.
Fyld:
Pisk piskefløden til skum, vend cremefraiche i. 
Groftrevne æbler blandes i flødeskumsfyldet, smag evt. til med vaniljesukker. 
Fordel fyldet mellem de 2 bunde.
Kagen er velegnet både som dessert og til kaffe.