Logo

Fahitas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg okseklump i strimler
4 peberfrugter
2 løg
4 tortillas
 
Marinade:
4 dl oksebouillon
saften fra en lime
2 cl whisky (kan undlades)
2 spsk stærk paprika eller cayanne peber
1 spsk koriander
1 spsk spidskommen
salt og peber
1 spsk majsmel
 
Hæld alle igredienserne til marinaden sammen, undtagen majsmel.
Hæld det over kødet og lad det marinere i mindst 2 timer.
Imens hakkes peberfrutgerne i strimler og løg i små både og sættes til
side.
Når kødet er marineret færdigt tages det op af marinaden og dryppes
af på noget køkkenrulle.
Marinaden lægges til side og majsmelet røres i.
Steg løg og peberfrugter klare og bløde, lynsteg derefter kødet (eller
grill det) og hæld lidt af marinaden i.
Serveres i tortillas med cremefraiche og/eller guacamole.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os