Logo

Falafel 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kop valnødder
1 1/2 kop macadamianødder
2 spsk hakket persille
2 spsk hakket purløg
2 spsk rå tahini
1/4 kop frisk citronsaft
1 fed hvidløg finthakket
1 tsk spidskommen pulver
1 tsk salt

Udblød nødderne i 15 minutter og hæld vandet fra.
Bland det hele sammen med en ske i en stor skål.
Kom det i blenderen og blend.
Tilsæt 1/2 kop ekstra vand hvis det er nødvendigt.
Bagefter æltes massen med rene hænder.
Lav små kugler af falafel massen og tryk dem lidt flade.
Kom dem i dehydratoren i 8 timer ved 35ºCelsius.
Der bliver 35-40 falafler.

Servérings forslag:
Som "pitabrød" kan bruges store romaine salatblade og rødkålsblade.
Inden i kommer man 2-3 falafler som er brækket i 2 halvdele.
Kom nogle skefulde tomat agurke salat (varianten med oliven) og til sidst Basis tahini dressing.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små ingefærpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os