Logo

Farsbrød med feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg hakket svinekød
1 æg
1 dl vand
salt, peber
 
Ris:
1 dl løse ris
1 ½ dl vand
½ tsk salt
 
Fyld:
2 spsk hakket persille
1 fed hakket hvidløg
1 lille hakket løg
100 g fetaost
2 tomater
smør
 
Kog risene efter anvisning på pakken.
Rør det hakkede kød med æg, vand og krydderier til fars.
Rør de kolde ris i.
Fyld:
Rør persille, hvidløg, løg og smuldret fetaost sammen.
I et smurt ovnfast fad lægges nu skiftevis fars, fyld og tomater i skiver. Begynd og slut med fars.
Fordel smørklatter over og bag retten i ovnen ved 200ºC i ca 50 minutter.
Server en god tomatsalat og evt flûtes til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1312510-03-2021 18:14:49 Shc
Det smager rigtig godt. Prøv det.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?