Logo

Fastesuppe med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
et engelsk kogebogs håndskrift fra 1390, beretter om denne fastesuppe med mandler.

200 g frisk spinat,
100 g porre,
50 g mandler,
1 l grønsagsfond,
1 tsk sukker,
salt og peber.
Tilbehør: Hvedebrød.

Spinaten ribbes, blancheres og hakkes groft med en kniv. Porrerne renses og snittes fint.
Mandlerne smuttes og blendes med 2 dl vand.
Derefter kommes den hakkede spinat i, og det blendes til en fin mos.
Mandel- og spinatpureen, grønsagsfond og peber kommes i en gryde og koger ca. 5 min.
Porrerne tilsættes, og suppen koger igen ca. 2-4 min. Mandelsuppen smages til med sukker, salt og evt. peber. Suppen serveres varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikosfool med sukker mandlerAbrikosfoolen er en sød og lynhurtig dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!