Logo

Ferskenchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g rosiner
250 skalotteløg
1 rød peber
2 fed hvidløg
1/2 dl eddike
1 tsk salt
1 fersken
4 spsk sukker
1 tsk revet ingefær
1/2 tsk cayennepeber
 
Hak rosiner, skalotteløg, peber, hvidløg fint og kog det med eddiken under låg i ca. 1 time.
Skær ferskenen i skiver og tilsæt den sammen med salt, sukker, ingefær og cayennepeber.
Kogningen fortsættes, indtil konsistensen er som lind grød.
Hæld chutneyen på glas, som lukkes straks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bananer med farin og kokosLet og hurtig dessert med banan, farin, kokos og citronsaft, der bages i ovnen til de er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os