Logo

Ferskenchutney til krydrede retter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ferskenchutney til krydrede retter

Chutney passer til krydrede gryderetter og grillet kød.

 

Ca. 5 dl:

6 ferskner (ca. 1 kg)

4 skalotteløg, finthakkede

1 chili, finthakket

1,5 spsk fintrevet, frisk ingefær

1 dl rørsukker

2 spsk hvidvinseddike

2 knsp paprikapulver

2 knsp stødt kardemomme

1 knsp muskat

1 knsp stødt koriander

1 tsk salt

 

Skræl fersknerne med en lille kniv.

Tag stenene ud, og skær frugt­kødet i ca. 2 cm tern.

Læg stykkerne i en tykbundet gryde.

Tilsæt skalotteløg, chili, inge­fær, sukker, vineddike, krydderier og salt

Kog op, og lad simre uden låg ca. 20 min, til det tykner. Rør i gryden undervejs.

Hæld i rene og skoldede glas med låg. Lad afkøle.

Opbevar chutneyen i køleskabet, hvor den kan holde sig mindst 3 uger.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladefondueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
6421-08-2011 13:49:36 Kastberg
god og lækker chutney god med danske ferskner. *****

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os