Logo

Ferskenmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg friske ferskner
1000-1200 g sukker
saften af 1 citron
1 tsk konserveringsvæske

Flå fersknerne, dvs. dyp dem l kogende vand, derefter i koldt vand og pil skindet af. Læg fersknerne i koldt vand tilsat 1 spsk eddike, efterhånden som de bliver flået, så de ikke bliver mørke.
Halver dem, fjern sten og skær frugtkødet i små terninger på en tallerken (for at opsamle saften). Læg frugten i syltegryden, drys sukker over samt saften fra citronen. Sæt fersknerne koldt og tildækket 12 timer.
Si saften fra og kog den 10 min.
Tilsæt fersknerne og kog dem i ca. 20 min. uden låg. Tag gryden af varmen, skum og tilsæt konserveringsvæske. Hæld marmeladen på glas og tilbind straks.

Man kan lave ferskenmarmelade af frosne ferskner, men sukkerlagen må sis fra og der skal kun tilsættes ca. 800 g sukker og evt. saften fra en ekstra citron.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler med mandelcreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os