Logo

Ferskenmarmelade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg friske ferskner
evt. 1 dl vand
1/2 kg sukker
3 tsk Rød Melatin
 
Fersknerne skoldes og flås, stenene tages ud.
Frugtkødet kan skæres i stykker og overhældes med vandet, hvis de ikke er saftmodne.
Frugten bringes i kog under låg og koges sagte nogle minutter, til den er mør.
Det meste af sukkeret tilsættes og koges med 10 min.
Melatin og resten af sukkeret blandes godt og drysses langsomt i under omrøring.
Kogetid: 2 min. Marmeladen hældes op og glassene lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Strawberry jellyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os