Logo

Figen-tomat chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g tomater skåret i små stykker
4-5 friske eller tørrede figner hver skåret i 4 både
1 tør chili
2 1/2 cm frisk hakket ingefær
1 tsk krydderiblanding af fennikelfrø
Spidskommen og sennepsfrø
4 spsk rørsukker
1 spsk olivenolie
1 fed hakket hvidløg
1/2 tsk salt
 
Opvarm olien på en pande. Når den er varm, kommes chili, ingefær, krydderiblanding og hvidløg på panden.
Rør rundt i nogle få sekunder og tilsæt tomater samt sukker.
Retten koges ved svag varme uden låg i ca. 15 minutter, til saften fra tomaterne er næsten væk og massen har en tyk konsistens.
Tilsæt fignerne, og lad retten simre yderligere 5 minutter.
Serveres varm eller kold.

Bruges der tørrede figner, skal disse tilsættes samtidig med tomaterne.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærtirami suEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os