Logo

Figen vindrue syltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1.25 kg friske grønne figner
500 g blå druer
500 g grønne druer
1 vaniljestang
2 kg brun farin
1 l vand
 
Fjern lidt af skallen på hver figen, tag druerne af stilken og skyl dem grundigt.
Skær vaniljestangen over på midten og skær derefter igennem på langs. Vand, brun farin og vaniljestang sættes over i en tykbundet gryde.
Når sukkeret er smeltet, skrues ned på lavt blus, druer og figner tilsættes lidt ad gangen.
Lad det simre ved svag varme i ca. 5 timer, fjern vaniljestangen.
Hældes på skoldede og Atamon skyllede glas og luk med film/bagepapir og derefter låg. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Syltet pære med hvidvinssorbet og chokoladeganacheDesserten er en nyfortolkning af Belle Helene (pære, is og chokolade)
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os