Logo

Figendessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g tørrede figner,
3 dl hvidvin - evt. mjød,
50 g hvedebrød uden skorpe,
30 g mandler,
30 g korender,
1 spsk revet frisk ingefær,
1 kanelstang,
40 g sukker,
1/2 tsk stødt safran.
Tilbehør: Kold flødeskum (ikke originalt).

Fignerne kommes i en skål, og vinen hældes over. Står tildækket til næste dag.
Blandingen kommes i en tykbundet gryde. Smuttede hele mandler, ingefær, kanel, sukker og safran kommes i gryden.
Varmes langsomt op under forsigtig omrøring. Koges ca. 30 min.
Fint revet hvedebrød kommes i, og blandingen koges, til den har en jævnet konsistens. Desserten smages til og hældes op i en smuk skål. Serveres afkølet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddeis med melonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!