Logo

Fisker-pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mikrobølgeovn

700 g kartofler i tern
4 1/2 dl mælk
50 g smør el. margarine
salt & peber
100 g champignon i skiver
40 g hvedemel
175 g frosne ærter
100 g frosne løse majs
2 tsk friskhakket dild
2 tsk persille
400 g tun i vand, afdryppet
1 tsk reven parmesanost
pynt: friske krydderurter

Læg kartoflerne i en stor lav skål og tilsæt 1 dl vand. Dæk med mikrobølgefilm og prik hul i overfladen. Kog i 10-12 min. på højeste effekt til kartonlerne er møre. Hæld vandet fra og pisk kartoflerne til mos med 1/4 dl mælk, 15 g fedtstof og krydderier. Kom resten af fedtstoffet i en stor skål og smelt det i 40-50 sek. på højeste effekt. Tilsæt løg og champignon og kog i 2 min. på højeste effekt. Tilsæt melet og rør resten af mælken i lidt efter lidt. Kog i 4 min. på højeste effekt, til det begynder at jævne. Rør rundt 2-3 gange under kogningen. Tilsæt ærter, majs, dild, persille og tunfisk. Rør rundt og kog i 5 min. på højeste effekt. Kom det i et lavt, ovnfast fad, sprøjt kartoffelmosen ud over hele overfladen og drys med parmesanost. Tilbered i 4-5 min. på højeste effekt. Sæt retten under en opvarmet grill for at brune overfladen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt kanelæble med honningflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os